preskoči na sadržaj
Vijesti

Fotografija Magdalene Gotić na izložbi odabranih radova Eko-fotka 2022.


Polaznice izvannastavne aktivnosti Domaćinstvo sudjelovale su na Eko-fotka 2022. natječaju sa svojim fotografijama. Njihova je mentorica učiteljica Vjeronauka Ivančica Svetec. 


Sudionici su se mogli natjecati u dvije kategorije. Na zadanu temu Ovo nanosi bol našoj majci prirodi pristiglo je 206 fotografija, a na temu Priroda je u najmanjima stvarima najveličanstvenija pristiglo je 896 fotografija. Da učenici vole fotografiju kao medij, dokazuje mnogo škola koje su sudjelovale u Natječaju, čak 59 škola s 1102 fotografije iz cijele Hrvatske. Organizator je Natječaja OŠ Ferdinandovac koja nosi status međunarodne Eko-škole, a generalni je pokrovitelj Koprivničko-križevačka županija. 


Osim nagrađenih radova, u web izložbu povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, uvršteno je ukupno 79 fotografija među kojima je i rad učenice 6.a razreda Magdalene Gotić  pod nazivom Plava šuma. 


Sudjelujući i na ovom eko natječaju, učenici škole dokazali su da im je važna priroda i briga o njoj što potvrđuje i činjenica da je škola od ove godine nositeljica dijamantnog statusa Eko-škole. 
Magdaleni i mentorici Ivančici iskrene čestitke!

Tekst: Novinarska skupina (Sanja Habek)

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: IGOR DERDIĆ   datum: 19. 6. 2022.

UŽINA ZA SVE (4)

UŽINA ZA SVE (3)

UŽINA ZA SVE (2)

Užina za sve

Školska prehrana


Školska shema


Play Attention


(pro)ŽIVI COVID
preskoči na navigaciju