preskoči na sadržaj
 

ŠKOLA U BOLNICI PRI SPECIJALNOJ BOLNICI ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU VARAŽDINSKE TOPLICE

  


POČECI

Škola u bolnici je sa svojim radom i djelovanjem na dječjem rehabilitacijskom odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama započela 14. siječnja 2008. godine i od tada se nastava konstanto održava u tri kombinirana odjela.

Iza Škole u bolnici u Varaždinskim Toplicama su tri plodne godine isprepletene radom, trudom, strpljenjem, uspjesima, promjenama i veseljem. Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama poznata je diljem Hrvatske i šire po svojem uspješnom liječenju termalnom sumpornom vodom, te educiranom i kvalitetnom zdravstvenom osoblju. U Specijalnoj bolnici se provodi liječenje i rehabilitacija bolesnika koja se odvija na specijaliziranim bolničkim odjelima.

Škola u bolnici je Osnovana zajedničkim snagama i zalaganjem OŠ A. i I. Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama, Centra za odgoj i obrazovanje “Tomislav Špoljar” iz Varaždina i Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama. Zanimljiv je podatak da je područnom odjelu Centra za odgoj i obrazovanje “Tomislav Špoljar” matična škola u drugom gradu, odnosno u Varaždinu. Također, važno je naglasiti da smo najmlađa Škola u bolnici u Hrvatskoj.

 


 

 

U Školi u bolnici odvijaju se razna događanja:
- izrada tematskih panoa- izložbe dječjih radova
- druženje pod maskama
- obilježavanje posebnih prigoda...


 

UŽINA ZA SVE (4)

UŽINA ZA SVE (3)

UŽINA ZA SVE (2)

Užina za sve

Školska prehrana


Školska shema


Play Attention


(pro)ŽIVI COVID
preskoči na navigaciju